Аз съм човек, който постоянно се развива, следи Световни имена, тенденции и брандове. За дългогодишният си опит научих, че не е важен само резултатът в студиото, а и часове след това. Моята философия е „Няма по-добра реклама от доволен клиент!“. При мен можете да сте убедени, че услугата ще има:

 • 100% качество;
 • времева точност на изпълнение;
 • максимална издръжливост;
 • индивидуален подход.

Това важи с пълна сила и в обученията ми насочени към младите гримьори в Академия за грим “GD”. 

Като педагог знам колко е важно, менторът да проследява, напътства, моделира, мотивира, предизвиква и изчиства „грешките“ в своя възпитаник, затова моите обучения са извън “масата” и насочени изцяло в изграждането на професионалисти.

 

В студиото работим с най-добрите професионални продукти на пазара, като Huda, ABH, Estee Lauder, Sephora, Natasha Denona, Kryolan, MAC,  P.Louise, Dior, Klepach.pro, Lancome, Chanel, Givenchy и още над 30 други марки.

 • ИНДИВИДУАЛЕН ПОДХОД – обръщане на персонално внимание на нуждите на курсиста
 • НАЙ-ВИСОК СТАНДАРТ НА ОБУЧЕНИЕ – осигуряваме всичко необходимо по време на обучението, разработвам лично и периодично сменям работните лисни и всички методики на обучение
 • РАЗНООБРАЗИЕ ОТ ТЕХНИКИ И ТИПОВЕ ГРИМ– По време на демонстрациите курсистите избират техниките и цветовата гама, затова можем да ви гарантираме, че всяка грим-демонстрация различна.
 • НАЙ-ДОБРАТА МАТЕРИАЛНА БАЗА ЗА ГРИМ ОБУЧЕНИЯ В БЪЛГАРИЯ – по време на протичане на курса, предоставям изцяло за ползване лично и обособено работно място, набор от четки за грим, учебни тетрадки, папки, баджове.. Теорията и демонстрациите се изобразяват посредством 165см LED екран за максимална видимост в обособена зона за теоретична част. На разположение по време на практическата част са богата гама от продукти и материали, аксесоари ,RING лампи, прожектори, Soft box осветление, рефлектори за светлина, както и зона за „Фотография“.
 • ЛЕГАЛНА ПРАВОСПОСОБНОСТ ДОРИ В ЧУЖБИНА – Издаване на Удостоверение за професионална квалификационна степен към МОНМ и Национална Агенция професионално обучение и образование. Даваме възможност и за издаване на ЕВРОПАСПОРТ за работа в чужбина.(Издават се след успешно положен изпит.)
 • СПЕЦИАЛНИ ОТСТЪПКИ – Ще Ви предоставим лист с отстъпки за професионална козметика от различни марки, сайтове и магазини в цялата страна.
 • ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА РАЗВИТИЕ – Много от нашите курсисти започват партньорства с марки като Bell Cosmetics и Freya Beauty, които им предоставят дори ПР пратки на продукти. Други участват в частни събития на Avon, Oriflame, DM drogerie , LILLY, турнето на Coca Cola или ни помагат в студиото. Имаме ученици явили се и/или наградени в Международни конкурси за грим и регионални.

Предлагани обучения

Приключили обучения:

Последвай ме